Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2016 20:20:48 - venos

Islamizace začíná

Dobrý den, vláda se rozhodla dovést dovézt první muslimské kolonisty podle kvót. Co si od toho ryzí demokrat Sobotka slibuje, že koná proti většinové vůli národa a popírá princip demokracie? Chce si vysloužit Kalergiho cenu jako Merkelová? Kdo byl a co
http://zpravy.idnes.cz/cesko-prijme-uprchlici-kvoty-eu-dn7-/domaci.aspx

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2016 8:07:30 - Ing. Antonín Seďa
Předně, přerozdělovací mechanismus byl přijat proti vůli předsedy vlády i České republiky. Těch sedm uprchlíků v rámci kvót nevidím jako problém , protože již dnes se ukazuje, že z těch sedmi zbydou tři a stejně i ti poputují do Německa. Prostě nelze držet násilím nikoho, kdo a já říkám naštěstí, nechce zůstat v naší zemi. Celé řešení migrační krize z pohledu rozhodování EU je špatné. Frontex nefunguje jak má, neexistuje jasná ochrana schengenských hranic, přerozdělovací mechanismy jsou pouze na papíře a nereálné apod. ČR, tak jako ostatní země V4 stojí jednotně proti kvótám a navrhovaly a stále navrhují reálná řešení. Já se obávám, že na převaděčské mafii musí participovat i někteří evropští politici, protože celý sytém je postavený na finanční pomoci a humanitě, než na bezpečnosti. A to je od samého počátku problém, na který mimo jiné upozorňovala ČSSD i její předseda B. Sobotka. Nemyslím si, že by vláda jednala proti vůli našeho národa a našich občanů. Ba právě naopak.