MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2016 15:16:06 - M.Pošarová

Ústava chrání naše hodnoty a kulturu, Islám je s ní v rozporu, jako v Maďarsku...

Dobrý den, proč Islám, kde má žena jen 1/2 hodnotu a bez práv je v ČR tolerován? A kde je v Ústavě napsáno, že máme tolerovat náboženství , které hlásají příkazy v rozporu s naší Ústavou? Muslimské země jsou toho důkazem, že Islám není jen náboženství, ale doktrínou...v Evropě je jasně vidět politický Islám....náboženství je věc osobní, ale v Evropě vidíme napadání Evropských žen ve jménu Islámu - politický islám, což jasně ukazuje-plošně, co je Islám zač...Jak omluvíte kriminalitu a znásilnění jen na Evropských občanech??? Proč se necháváte ovlivňovat lidmi z USA, kteří nikoho z muslimských zemí (uprchlíků) nepřijímají (až a vyjímky)??? Jak velká je Amerika a jak velká Evropa? Kolik lidí na km2 migrantů z muslimských zemí přijali?Je zvláštní, že americké státy cca více jak 32 států jsou proti přijímání muslimských uprchlíků-proč asi?Obyvatelé, kteří přijali v Itálii, Německu, Švédsku a dalších státech "uprchlíky", byli zabiti, okradeni a nejedná se o ojedinělé případy.Hybridní válka?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2016 14:07:42 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD jako součásti ústavního pořádku, svoboda vyznán je zaručena. Každé náboženství je věcí výkladu. Politický islám je neslučitelný se sekulárním státem, ovšem to není celý islám. V USA je silná muslimská komunita.