Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2016 21:45:16 - vaclav

Co vy a ČT.

Dobrý den. Jak se díváte na štvanice ČT proti jimi vyhlédlím osobám? Myslíte, že organizátorem je generální ředitel Dvořák, nebo jenom svoje zaměstnance nezvládá a ti si dělají co chtějí? Nemělo by se mu přidat na platě, aby měl čas se ČT zabývat ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2016 8:38:18 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
 

Milý pane Václave,

Vaše kritika směrem k TV ( veřejnoprávní) je bohužel v mnohém správná. Vysílání není vždy objektivní, navíc různé dialogy vedou mladé hlasatelky. Jsou sice hezké, perfektně oblékané ( měly by být vzorem pro podobně mladé lidi), ale velmi nezkušené, byť třeba mají přiléhavé vzdělání. Někdy jsou jejich dotazy často podjaté, směrují úporně  protějšek k vytoužené odpovědi, někdy z nich přímo vyvěrá určitá naivita a neznalosti….

Naopak se mi velmi líbí pan Daniel Stach, pan Václavek (?),pan Jakub Železný, paní Augustová, kterým jejich povolání vysloveně „sedí“. V tomto kolektivu chybí někdo starší, vzdělaný a především zkušený, který by činnosti všech pověřených koordinoval, usměrňoval, kritizoval….Tím nemám na mysli pana ředitele Dvořáka…., se kterým bych někdy ráda mluvila…..

Takže – naše kritika je de facto souhlasná, ale asi málo hlasitá !

Zdraví             

doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

senátorka Senátu PČR

místopředsedkyně Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku

tel.: +420 602 222 671

mail: emmerovam@senat.cz