Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2016 13:05:32 - Nohavica

Kdybych chtěl zničit Evropu, chovám se jako Merkelová...

Dobrý den, je až záhadné, jak Merkelová dělá vše proto, aby v co nejkratší době zničila Evropu a dostala jí do války s nepřizpůsobivými migranty...ještě si pozve Turky, aby migraci přiživila....90 dní stačí Turecku na obsazení Evropy muslimama...Je vidět, že Erdogan je islamista jako "prase"...A hlavně vidíme, že s Tureckem to jde od 10ti k 5. Zestátnění kostelů, umlčování kritiky, vraždy Kurdů, omezení svobody slova....to Turecko splňuje hodnoty EU ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2016 16:06:03 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den pane Nohavico,
děkuji Vám za zajímavý dotaz. Osobně Vás mohu ujistit, že bezpečnost pro nás představuje naprostou prioritu a v hnutí ANO děláme maximum pro vyřešení současné migrační krize. Souhlasím s Vámi, Německo opět jedná o nás bez nás. Německá kancléřka Merkelová zneužívá svého výsadního postavení v Evropské unie a vnucuje ostatním státům svou politiku. Proto budu apelovat na všechny české europoslance napříč všemi stranami, aby důsledně hájili naši pozici. Máte pravdu, Turecký prezident Erdogan se skutečně začíná chovat jako diktátor, což se mi samozřejmě nelibí. EU sice dala  Turecku příslib zintenzivnění přístupových rozhovorů a otevření nových kapitol, to ale automaticky neznamená, že se stane jejím členským státem. Jsem pro tvrdý postup vůči Turecku, kterému bychom neměli ustupovat a trvat na našich hodnotách. Pokud Turecko neakceptuje tento fakt, členem Evropské unie se stane jen stěží.