PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2016 13:19:14 - mochito

AfD

Četl jsem váš článek a hlasoval v anketě. Podle mě je dobře, když politici skutečně makají a neschovávají se jen za nicneříkající prohlášení, které si určitě ani často nepíší sami. Ale k dotazu. Nikde jsem nenašel vaši odpověď na otázku. Možná to je záměr, ale mě by přesto zajímal. A druhý dotaz. Můžou nějací extrémisté uspět i u nás? Podle mě ne.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2016 20:11:42 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Já na prohlášení AfD z jejich víkendového kongresu nic xenofobního nevidím. Podepsal bych je. Extrémisté podle mě uspět mohou. A to v případě, kdy tradiční demokratické strany setrvají v pojetí korektní politiky. Lidé už mají dost nic neříkajících frází, zamlčování a překrucování. Před námi je jistá hrozba. Když ji nepojmenujeme a nebudeme řešit, budou lidé hledat pomoc třeba i u extrémistů. Ubezpečuji Vás, že jsem na to mnohokrát v parlamentní rozpravě rozvedl. V tom smyslu jsem interpeloval i premiéra Sobotku.