Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2016 18:19:07 - ortel

Dotaz

Dobrý den pane Telička, komu jste dělal v minulosti poradce. Mám pocit, že jste radil snad všem politickým stranám, které v naší kotlině existují. Mám z toho smíšené pocity. Nejhorší na to je, že se člověk nemůže dostat ke zprávám, které objektivně informují o dění v politice a není nám vůbec známo, kdo tahá za nitky -politiky. Je to jeden velký hnus!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2016 12:38:27 - Pavel Telička
Dobrý den, když jsem se zabýval strategickým poradenstvím, tak jsme poskytovali služby vesměs podnikové sféře, dominantně pak soukromým firmám. Politickým stranám jsme nikdy neradili. Politicky jsem se angažoval až nyní, od roku 2014, kdy jsem jako nestraník kandidoval za ANO do EP. Před 89 jsem byl necelé dva roky členem KSČ. Přijměte proto moje ujištění, že já jsem za žádné nitky netahal. Nicméně, máte pravdu, i já mám s nejrůznějšími vazbami a neprůhlednostmi celkem zásadní problém. Na něčem, co se mi příčí, se rozhodně nebudu podílet. Zdraví PT