Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2016 22:33:37 - trebivlice

Dobrý den - především omluva za špatně napsané Vaše jméno v minulém dotazu -

za odpověď děkuji, přesto že se s ní nemohu obsahově ztotožnit - myslím, že např. občané Syrie dobře vědí koho si do čela státu volí a proč si jej tam volí - určitě to vědí lépe, než někdo ze vzdálené země za oceánem či z Evropy. Jsem důrazně pro dodržování a respektování základního principu demokracie - výsledku voleb. Jakmile ten začne být zpochybňován, nastává devalvace demokracie a její úpadek nejen v těch zemích, kde je jim tento princip zvenku naordinován, ale i v těch zemích, které jej ordinují. Ještě jednou dík za odpověď a přeji hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2016 9:09:08 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za vyjádření, myslím si, že t se shodneme. Je však nutno si uvědomit dlouhodobý spor mezi sunnity a šíty. A zrovna v Sýrii je u moci menšinová islámská komunita prezidenta Asada, která má velmi blízko k šítům. Proto jej podporují Irán či Hyzboláh. A proti je KSA či Turecko. To pouze na vysvětlení. Jinak ano, zejména v demokratických zemích je nutno respektovat výsledek svobodných voleb.