Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2016 12:05:41 - M.Sklářová

Víte v Čem a Čí je ta hloupost ???

Na platy státních zaměstnanců letos půjde z našich kapes o 10 miliard korun více. Z toho 4,5 miliardy půjde vojákům a příslušníkům ozbrojených sborů, učitelům pak 1,2 miliardy...
To si to socdem hoši neumíte spočítat to přidání v Kč na ......
1 vojáka versus 1 učitele.... Já ANO a říkám ..."Oranžová podvodná Sprostárna" .....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2016 12:30:08 - Ing. Antonín Seďa
 Nemáte pravdu a hned Vás přesvědčím. Co se týká zdravotníků, učitelů, hasičů a policistů, tak to navýšení o 10% či o 5% půjde opravdu pouze na navýšení platů. Vojáci a příslušníci ozbrojených sborů jedno jsou. Tady dojde opět k navýšení platů o 5% a tyto peníze jsou zahrnuty ve vámi uváděné částce 4,5 miliardy korun. Ten zbytek z těchto peněz půjde na programové financování, chcete-li na modernizaci techniky, nákupu nové techniky, výstroje a výzbroje, střeliva apod. A to je prosím z důvodu zajištění bezpečnosti naší země a našich občanů. A to je mimochodem prioritou ČSSD. Závěrem pouze připomenu, že celkové výdaje na armádu činí 1,08% HDP a naše armáda je dlouhodobě podfinancována . A toto podfinancování se odhaduje na cca 100 miliard korun.