Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2016 12:59:31 - M.Sklářová

Vím už v čem je ta Hloupost ...

Je ve vaši odpovědi...
V první větě tvrdíte že "nemám pravdu" přitom jste si to ani nespočítal.... to to jest ani nepodělil ....
Tvrdíte že "nějaká část ze 4, 5 mld" na platy silových složek" nepůjde ...a jaká.... "Ví Bůh Srandy co si děláte z voličů"
Děkuji , ale o tak hloupě demagogickou odpověd jsem nestála ale co jiného čekat od poslance.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2016 16:31:30 - Ing. Antonín Seďa
 Opět nemáte pravdu, i když přiznávám, že jsem vše zjednodušil, aby to bylo jasné. V kapitole 307 je počítáno nejen s navýšením platů vojáků z povolání, ale i občanských zaměstnanců. Proto jsem hovořil o 5% , což je zjednodušení. jedná se o nárůst tarifů, chcete-li základních platů. Ale tento nárůst se logicky promítne do odměn, náhrad, výsluh apod. V současné době se mandatorní výdaje pohybují kolem 54% (, což je nějakých 25 miliard korun. A to je částka pro tento rok. Já si z nikoho srandu nedělám, protože jsem jasně řekl, že z částky 4,5 miliard Kč, což je navýšení kapitoly 307, nepůjde na platy vojáků celá částka, ale dojde k navýšení o 5% (což je cca 1,25 miliard korun) a nikoliv vámi uváděná částka 4,5 miliardy korun. Takže opravdu nevím o jaké demagogii hovoříte. Já říkám pravdu a srandu z voličů bych si nikdy nedělal.