Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2016 17:59:36 - tarot

Děkujeme

Dobrý den,konečně se v plné kráse ukázalo,že vám poslancům jde jen o plná koryta!!Tím,že jste smázli diskuzi o vystoupení z EU jste jasně dokázali co jste poslanci vlastně zač!!Takhle si představujete demokracii ?Chováte se stejně jako neomarxistická EK/tohle možná ještě můžeme říct,než schválíte/určitě/zákon z pera Pelikána !!Jeden den jste pro,druhý den proti,zajímavé,páni poslanci!Opravdu se vám všem v té diktatúrské EU líbí?Kvóty,platby za nelegály,bezvýzový styk s Tureckem a další nehorázné výmysly!Za komančů to bylo těžké, ale EK je předběhla!Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2016 20:31:15 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz, ale já musím říci, že nejsem ani přeběhlík a ani neměním své názory. Takže já jsem hlasoval po oba dny proti  zařazení návrhu zákona o referendu o vystoupení z EU. Ale zároveň jsem nepodpořil vyřazení tohoto zákona z jednání 44.schůze PSP ČR. Vše je dohledatelné na www.psp.cz. Jako politik, který zastupuje své voliče, se řídím tím, co jsem voličům sliboval v roce 2013. A jako sociální demokrat se řídím volebním programem ČSSD. Takže prosím neříkejte mi, že mi jde o plné koryto, jak tvrdíte. A opravdu se nechovám jako neomarxistická EK, jak uvádíte. Co se týká zákona z pera ministra Pelikána, zřejmě narážíte na trestní činy hanobení národnosti v souvislosti s uprchlíky, tak já osobně takový zákon podporovat nebudu a jsem přesvědčen, že dojde k úpravě tohoto návrhu zákona. Přiznám se, že i já jsem hodně kritický k EK a EU , ale zároveň si jako odpovědný politik uvědomuji dopady populistického, ideologického a zejména špatného rozhodnutí odejít z EU. Zejména by to mělo velmi negativní dopad na životní úroveň občanů, což by zřejmě nahrálo těmto populistickým a nacionalisticky založeným stranám  či politickým hnutím. Tohle snad nechcete ani vy.