PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2016 8:55:11 - M.Pošarová

Proč se nemluví o USA propagaci? ČT,Diensbier,Bělobrádek,Sobotka....

Dobrý den, sledovala jsem včera pořad na ČT o hrozbách války atd... Celá debata se vezla na proruské propagandě, ale ani jednou nezaznělo, že největší propagandu v ČR má USA. Stačí se podívat na ČT - spíš USA televizi...O tom, že do USA jezdí na pozvání Bělobrádek ze Sobotkou a za USA jídlo a vtloukání do nich povinnou USA propagandu se nemůžeme divit, že jednají, jak jednají. Dokonce je vidět, jak USA podporuje vše, co je špatné pro Evropu.... Spíš mě přijde, že politici se bojí USA, není to ochrana, ale vydírání z jejich strany, neboť jednají v zájmu USA a ne ČR....Jen kdyby Rusko mělo taky nějakou podplacenou televizi a dělalo nějaké Ruské akce, jako Schapiro, to by bylo....Dvojí metr je zde jasně vidět....co si o tom myslíte, bojí se poslanci USA-CIA ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2016 12:40:51 - PhDr. Zdeněk Soukup
 V mnoha bodech s Vámi souhlasím. Také se mi nelíbí démonizace Ruska. Nevěřím ovšem na spiklenecké teorie. Ta náhlá "přítulnost" a nekritičnost k USA, to plyne z povahy našeho čecháčství. Já osobně se USA - CIA nebojím. Moje maličkost je pod jejich rozlišovací schopnost.