ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2016 15:12:35 - MnaM

televize

Jak často se díváte na televizi? Není problém s vysíláním ČT zbytečně nafouknutá bublina? Kolik lidí ji dnes sleduje? Většina hledá informace na internetu a podle mě je to správně. Navíc naštěstí existují weby jako tenhle, kde se můžete na problém zeptat přímo u zdroje

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2016 20:58:51 - Jan Veleba
 Už jsem podstatu veřejnoprávní televize a potřeby její existence vysvětloval dva dotazy před Vámi. A Vaše otázka kolik lidí dnes ČT sleduje je velmi správná. Odpovím, že velmi málo, například hlavní večerní zpravodajský pořad Události asi jenom čtvrtina co obdobného pořadu TV Nova. To je ale výsledek úrovně ČT, která je ale na rozdíl od Novy placena námi, televizními koncesionáři, kdežto Nova ze soukromých peněz. A diváci ji nesledují proto, že ji nevěří a že jim nelíbí její neobjektivní metody. A pokud se týká jiných informačních zdrojů, tak už jsem odpověděl tazateli před Vámi, tak si to prosím přečtěte.