Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 4:07:59 - brics.mmf

Co vy na to pane ministře ?

Zářný příklad partnerství jak si jej představuje Barack Husajn Obama: Tento názor vyjádřil šéf Bílého domu v článku pro noviny The Washington Post „V asijsko-tichomořském regionu Čína minulý týden diskutovala s dalšími zeměmi o regionálním hospodářském partnerství, ... které nebude bránit nekalé konkurenci ... bránit svobodný a otevřený internet, ... nemůže poskytnout práva americkým tvůrcům, umělcům a filmařům ... Naštěstí má Amerika svůj vlastní plán,“ napsal Obama ve svém článku. „Právě Spojené státy měly stanovit tón a napsat pravidla. Právě USA musí učinit rozhodnutí. A zbývající země by měly hrát podle pravidel, které ustanoví Spojené státy a její partneři, a ne naopak ...," zdůraznil Obama s náznakem, že Čína do seznamu partnerů nepatří. Tím seznamem je smlouva o Transpacifické spolupráci (TTP), která zahrnuje 12 zemí asijsko-tichomořeského regionu. ***

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2016 18:28:42 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
nejsem o této otázce blíže informován, omlouvám se. Pokud chcete znát konkrétnější informace, doporučuji Vám obrátit se na velvyslanectví USA v Praze.