PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 14:51:18 - MichalSvoboda

Otázky

Dobrý den a děkuji za odpověď.55000 je výrok poslankyně z loňské první poprázdninové schůze PS(září 2015).Nicméně můžete přeposlat moderátorovi tyto dotazy,předem děkuji:
1.Proč se skrývají a nechají za sebe veřejně vystupovat politiky,kteří místo konstruktivní diskuze všechny jen uráží z hnědnutí a fašismu(Dienstbier,Stropnický+neziskovky)
2.Je faktem,že migrační kvóty byly již zakotveny v lisabonské smlouvě,kterou se zdráhal podepsat exprezident Klaus?Tím pádem se musí smluvně dodržet?
3.Je-li faktem,že Islám má 1.5 mld věřících,které jiné náboženství,co může veřejně omlouvat sexuální(pedofilie) a mocenskou (genderová nerovnost) deviaci jednotlivce,se může chlubit 1.5 mld věřících?
4.Je v Kolíně nad R. Salafistická škola?V Kolíně po silvestru vystoupil salafistický imám.Proč se toleruje a neonacismus trestá?
5.Bylo by efektivní opatření na umístění Frontexu v tureckých přístavech a prodejnách gumových člunů,když Erdogan dostal peníze z EU?Ty lodě by pak odplouvaly prolustrované

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2016 4:44:12 - PhDr. Zdeněk Soukup
Otázky pošlu moderátorovi panelové diskuse. Vám, pane Svobodo, doporučuji zamýšlet se nad zdroji, ze kterých čerpáte.