Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 15:04:13 - jablkoň

Dobrý den,

Vážený pane poslanče,jak bude ČR reagovat a jak se zachová PČR v případě schválení směrnice EK která se týká omezení prodeje a držení některých druhů zbraní.Ani mně ani mým kolegům myslivcům se tento s prominutím debilní nápad EK hrubě nelíbí. To se opravdu necháme odzbrojit chorým úředníkem z Bruselu???Jsme snad svrchovaný stát,nebo už nejsme???V tom případě rozpustíme náš parlament a senát ať nám teda velí Brusel.Doufám,že se v parlamentu touto otázkou vážně zabíváte.Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2016 10:30:38 - Ing. Antonín Seďa
 Ano, máte pravdu. Směrnice EK je špatná a celá česká politická scéna je proti. Již jsme se situací zabývali a to jak v příslušných výborech, tak na plénu poslanecké sněmovny. Takže můžete být ujištěn, že ČR bude hájit své národní zájmy a zájmy svých občanů. Nejen Vám myslivcům, ale i nám politikům se nápad EK nelíbí a uděláme vše proto, aby k takové hlouposti opravdu nedošlo. Osobně situaci budu i nadále sledovat.