PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 16:04:49 - venos

Víte jak mluví lidé o migrantech?

Dobrý den, nelíbí se Vám např. že AfD je ze strany mainstreemu osočováno, nálepkováno atd. A při tom sám ze stejných pozic dehonestujete Konvičku? Na základě výroků, které pronesl před 5 lety v soukromé debatě jako soukromá nepolitická osoba? Víte jak mluví lidé o migrantech v hospodách a ve fabrikách? Nebo na něj útočíte proto, že on poukazuje mimo jiné i na to, že ANO protiimigrační rétoriku nemyslí vážně a Babišovy řeči jsou návnada na méně informované voliče. Ostatně dnešní připojení ministerstva spravedlnosti do HateFree to jenom dokazuje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2016 4:40:31 - PhDr. Zdeněk Soukup
Vážený pane, asi byla chyba, že jsem své vyjádření k účasti pana Konvičky nevysvětlil. Osobně proti němu nic nemám. Dokonce neznám ani jeho výroky, které připomínáte. Do diskusního panelu jsme se rozhodli pozvat jenom osobnosti, co nejsou spojeny s politickou anebo jinou názorovou platformou, která je programově zaměřena na dané téma. Má to být diskuse nezávislých osobností. Výjimkou je pan Alrawi ... diskutujte ovšem o někom bez něj ... O tom, jak mluví lidé o migrantech v hospodách a ve fabrikách, vím. Neživím se ambrosií a nektarem. Že pan Konvička útočí na ANO? To jsem jaksi také nezaznamenal. Jestli pan Konvička tvrdí, že pan Babiš nemyslí protimigrační rétroriku vážně, potom je kouzelník, co vidí druhým do hlavy. Spíš by to ale svědčilo o tom, že vidí v ANO konkurenci pro své politické ambice /tedy se naplňují naše obavy, pro které jsme ho nepozvali/.Jedno vím jistě - mé postoje k migraci a islámu nejsou politickým kalkulem. Mám obavu v jaké Evropě budou žít mé děti. A nakonec - abych to vzal v pořadí - s názory pana ministra Pelikána na migraci a islám nesouhlasím, ale respektuji je. Mimochodem - není to důkaz o pluralitě názorů uvnitř ANO? Pokud vím, diskuse na téma migrace se vedou uvnitř většiny parlamentních stran.