Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 22:32:16 - tarot

Anketa

Dobrý večer,co vy na tuto anketu pane poslanče?
Měla by Česká republika vystoupit z Evropské unie?

Ano16303 hlasů
Ne2085 hlasů
Děkujeme za hlasování!Vás poslance názory lidí vlastně nezajímají,vy víte nejlépe,že vystoupení z EU by nás v podstatě zničilo,nemám pravdu?Nezničilo ,pane poslanče,státy by s námi obchodovali úplně stejně,protože v první řadě jde vždy o peníze!!To,že by se čekalo na hranicích by nikoho nepoložilo!a bezpečnost?nás EU stejně nechrání a NATO je agresivní instituce určena k rozbíjení národů a zemí!!Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2016 10:42:35 - Ing. Antonín Seďa
 Jednou věcí je anketa na parlamentních listech a jiný by byl výsledek například v referendu. Nemáte pravdu, že naše případné vystoupení z EU by nemělo negativní dopady. To by mělo zejména na zvýšení nezaměstnanosti a snížení životní úrovně. A také snížení naší bezpečnosti. A také nemohu souhlasit, že nás EU či NATO nechrání. Opak je pravdou, nicméně u obou institucí také platí naše povinnosti a závazky. Bez nich společná obrana a bezpečnost nemá smysl. A také nemohu souhlasit s tvrzením, že nás názory lidí nezajímají. Opak je pravdou, nicméně je odpovědností každého politika, aby také sděloval, co se stane, pokud bychom z EU či z NATO vystoupili. U nás totiž existuje parlamentní demokracie, založená na demokratických a svobodných volbách a soutěži politických stran. Já odmítám velmi nebezpečné a populistické návrhy z dílny novodobých nacionalistů. Protože ti nemají žádná reálná a přijatelná řešení pro české i evropské problémy. Pouze se schovávají za svých populismem, který je nebezpečný jak pro společnost, tak zejména pro naše občany.