Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 23:04:44 - Bnois

Paní poslankyně,

vidím, že jste se opravdu, ale opravdu spravedlivě rozhořčila kvůli Nočním vlkům....prosím, co podstatného - a zda vůbec něco - jste udělala pro blaho občanů České republiky - např. aby cizinci neměli volební právo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2016 15:12:42 - Mgr. Jana Černochová
Dobrý den, nevím, z čeho vyvozujete, že by cizinci měli volební právo. Volební právo na našem území mají pouze čeští státní příslušníci (s výjimkou komunálních voleb a voleb do EP, kterých se smí účastnit fakticky také občané jiných členských států EU). Pokud jde o výsledky mojí práce a spolupráce s dalšími kolegy na radnici i v Poslanecké sněmovně, mohu Vás pozvat například k nám na Prahu 2, kde Vám ráda tyto výsledky přímo v ulicích ukážu. Jsem pyšná na to, jak se nám v uplynulých volebních obdobích podařilo tvář této městské části pozvednout, podotýkám, že bez zadlužení. Za úspěch, na kterém mám také svůj podíl na centrální politické úrovni pak považuji třeba schválení nového zákona o aktivní záloze, který by měl přilákat více zájemců jak o službu v AZ, tak v armádě profesionální.

Jana Černochová