Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2016 11:15:11 - JItka Žídková

cestovní ruch

Co jste udělala pro podporu cestovního ruchu? Přijde mi, že i v ČT televizi převládají dokumenty, které prezentují spíše zahraniční destinace. Ale i v ČR je přeci spousta hezkých míst. Hledala jsem také na vašich stránkách nějaké video, které by Česko prezentovalo. Nic jsem nenašla. Existuje nějaké takové video nebo jak se říká spot, který by nás v cizině prezentoval?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2016 12:10:05 - Ing. Karla Šlechtová
 Pod Ministerstvo pro místní rozvoj spadá agentura CzechTourism. Její webové stránky se nazývají www.czechtourism.cz. Jinou takovou stránkou, kterou agentura spravuje, je www.kudyznudy.cz. Podívat se můžete třeba i na youtube CzechTourismu https://www.youtube.com/user/visitczech . V březnu se konala v Praze velká celosvětová konference o urbanismu, kam přijelo na 4 000 lidí z celé zeměkoule, podporující ve svých důsledcích i cestovní ruch v této zemi. Najdete ji na adrese www.europeanhabitat.com. Pokud se Vám snad zdá, že tohoto druhu inzerce je u nás vidět málo, chci dodat, že další hlavní prací agentury je propagovat ČR v zahraničí, tam je také těžiště její činnosti. Nicméně Vaši otázku vnímám jako důležitou z hlediska domácí turistiky „Čechů po krásách Čech“. I toto bychom měli více podporovat, protože zejména regionům mimo Prahu přinášejí peníze i naši turisté.