PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2016 11:45:03 - Elissa

Islám v českých školách

Dobrý den, pane poslanče, zajímalo by mne, co si myslíte, o aktivitách tzv. "Islámské nadace". Není snad ČR sekulární stát a tudíž by náboženství nemělo mít ve školách žádný prostor? A to rozhodně ne povinný, ale ani volitelný. Ať si každý věří v co chce, ale doma nebo ve své komunitě. Tohle mi přijde jako manipulace mladými mozky a snahy získávání stoupenců z řad snadno ovladatelných, tj. dětí. http://domaci.eurozpravy.cz/skolstvi/154837-islam-se-tlaci-do-ceskych-skol-mel-by-se-prednaset/ Ještě bych se ráda vyjádřila k dotazu na Vás ohledně prodejny Norma v Ústí nad Labem, jistě máte pravdu, že podnět k šetření může dát kdokoliv, přesto jsem si jista, že je větší šance na úspěch a zjištění opravdových skutečností, pokud se do toho položí politik, navíc sám bývalý redaktor. Ono totiž jak je něco medializováno, náprava je (ze strany obvykle firmy) kolikrát zajištěna lépe a rychleji, než by dokázal jakýkoliv inspektorát nebo PČR. Bohužel. Děkuji za Váš názor a přeji pěkný den, Eliška.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2016 22:25:26 - PhDr. Zdeněk Soukup

S Vaším názorem na působení Islámské nadace souhlasím. Jestli je jejím zřizovatelem nějaký subjekt Ústředí islámských obcí v ČR, jedná se o porušení závazku, který Nadace přijala po získání základní registrace MK. Případ z Normy v Ústí nad Labem jsem dnes předal svému kolegovi z Ústeckého kraje ing. Bronislavu Schwarzovi, Já jsem z Karlovarského kraje.