Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2016 10:12:41 - Vizionář

Hillary Clinton

Proč vaše strana dosud nevyjádřila podporu Hillary Clinton ? Očekával bych, že se postavíte za levicovou kandidátku, která letos vyhraje prezidentské volby v USA. Ti, kdo podporují Trumpa, skončí na straně poražených. Amerika se s Trumpem nikdy neskloní k Putinovým nohám a většina ho nakonec odmítne.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2016 11:10:08 - Ing. Antonín Seďa
 Takže prozatím probíhají prezidentské primárky a nikoliv samotná volba. A pokud vím, tak demokrati nejsou v Socialistické internacionále, která sdružuje levicové strany. Ale máte pravdu, z mého pohledu raději budeme podporovat kandidátku demokratů než republikánů. Také já si myslím, přes všechnu kritiku, že Hillary Clintonová je vyzrálejší politička a zejména je transparentní, pokud se týká o její budoucí politiku. Donald Trump se mi nejeví jako dobrý kandidát, protože je zejména populista a nemá program. A také já si přeji vyvážené vztahy mezi USA a RF, a také mezi EU a USA. Nevzpomínám si, že by nějak oficiálně ČSSD někdy podpořila kandidáta demokratů, ale je možné, že jsem to také nepostřehl. Ale obecně platí, že i pro současnou vládu ČR by byla lepším partnerem pro vyjednávání paní Clintonová.