MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2016 13:08:17 - M.Pošarová

O čem se nemluví: Extrémní nenávist muslimů vůči nemuslimům

Dobrý den, po celé Evropě jsou bezdůvodně napadáni, vražděni, znásilňováni, ženy a muži bíl pleti. Nestane se, aby tomu bylo obráceně. Tak se ptám, kdo je extrémista v Evropě??? Není na čase si říci, že problém jsou nenávistní muslimští a afričtí migranti. Stačí udělat průzkum, kdy do muslimské čtvrti dáte prodejce Křesťanských knih a uvidíte reakci muslimů...viz. kolující video z Turecka, kde během 5 minut šlo prodejci křesťanské literatury o život. To je tolerance??? Neodsuzuji plošně, ale obávám se, že většina jsou muslimští extrémisté-radikálové. Vidím činy muslimů za 1400 let a nikdy k žádné toleranci nedošlo. Ba naopak, 1400 let parazitují na nemuslimech, kde byli křesťané a úrodná pole, byli tito křesťané zavražděni či vyhnáni, pole jim zabrány a dnes jsou tam "pouště". Nyní, když vyvraždili většinu křesťanů, nemají na kom parazitovat a lezou do Evropy, aby mohli parazitovat nadále. Kdy všechny vyženeme? A proč vůbec jsou do Evropy vpouštěni?Na čí žádost???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2016 9:21:12 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená paní,

své názory jsem opakovaně na stránkách PL prezentoval. A podle toho vždy ve sněmovně hlasoval. Nicméně mně vadí radikální islamisté, teroristé a ti, co tohle vše řídí. Vedle jiných "našich" grázlů.

Ale abych si našil na plášť kříž a šel vraždit všechny muslimy, to po mně nechtějte. To už tady bylo a nemáme na co být pyšní. Kupodivu za tohle se pan ministr Herman neomluvil. Navíc Jeruzalém mají, pravda, t.č. v rukou Židé.

Ona obecná slepá nenávist je stejná cesta do pekel, jako zbabělost. Snad mi rozumíte.

S úctou jk