MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2016 13:56:28 - masar

Jak hodnotíte sebe v ČSSD?

Važený pane poslanče,
vzhledem k tomu, že Vaše projevy a názory, kterými se vyjadřujete k závažným tématům dnešní doby, příliš nekorelují s oficiální politickou linií vedení ČSSD, ptám se, jak hodnotíte Vaše působení v této straně? Zdá se mi, že ČSSD není v současnosti tou nejvhodnější stranou pro Vás. A nebo ji chcete změnit (k lepšímu)?
Děkuji Vám za odpověď a přeji Vám hodně úspěchů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2016 9:15:42 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

nemyslím si, ve vší skromnosti, že se až tak odchyluji od skutečných sociálně-demokratických tradic. Snad ani tím, že na prvním místě je pro mne Česká republika. Ostatně i v Lidovém domě stále najdete portrét pana prezidenta Masaryka.

Nezastírám, že pro některé kolegy nejsem zrovinka "persona grata". Kupř. u některých představitelů pražského KVV to snad ani není ostuda. Georgij Žukov to též na počátku války neměl lehké. Přitom pravdu měj. Uznávám, ani pak po ní........

ČSSD je nejstarší českou demokratickou politickou stranou. Stejně jako Slavie sportovním klubem. Úspěch přeji oběma a fandím jim. Ale to snad neznamená, že jako Čech v pohárech nemohu držet palce Spartě či Plzni. Zvláště hrají-li zrovna lépe, fair play. Jsou totiž "naši".
S úctou jk