MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2016 11:05:43 - Elissa

Sexuální útoky na ženy na berlínském festivalu

Dobrý den, v Německu se opět o víkendu předvedli migranti (tentokrát Turci) Naprosto nechápu, jak mohli policisté pachatele prostě jen tak propustit. Pokud by nebyli včas přivoláni svědky, skončilo by to znásilněním. Pro muslimské mladíky je to prostě běžná hra "taharrus gamea" tomu říkají. Česky by se dalo říct hromadné znásilnění, okradení, bití. Víte, jako žena si tohle beru opravdu osobně a nechci v naší zemi takovéhle lidi, kteří mají podobné zvyklosti. Jak nám vláda může zaručit, že se po přijetí migrantů z Turecka nestane něco podobného i nám? Víte, dřív bylo na ulicích bezpečno, máma mi mnohokrát vyprávěla jak se jako mladá nemusela bát jít pozdě večer sama domů, no mě osobně se stalo již mnohokrát, že mne někdo obtěžoval, lákal do auta apod. Víte, jestli tohle je to, co máme mít stejné jako mají ve "vyspělých zemích" na západě, tak o to opravdu nestojím. K čemu cestování bez pasu, když se žena bojí večer na ulici. A to i v doprovodu. Ale hold, jde spíš o byznys než o lidi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2016 13:37:29 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážená paní, slečno,

rozumím Vám. Sám mám dceru. Ale nemohu reagovat na postup německé policie. Nebyl jsem tam a jsem český poslanec. Proto bráním hlavně tu naši a děsí mne, přes všechny její úlety, že mnohdy jsou stíháni spíše policisté, než samotní pachatelé. Ostatně ti mají obecně svá práva střežena pečlivěji, než jejich oběti.

Ale abych byl spravedlivý, snížená bezpečnost v ulicích zatím u nás nejde svádět na migranty. K pocitu strachu plně postačují místní grázlové. Připomínám mj. dva naše mladíky, kteří znásilněnou dívku vyhodili z okna a pak ještě dobili.

Je mi to líto. Bohužel, marně hledám spojence, kteří budou ochotni to změnit. Žvaní se o eutanázii, ale trest smrti je považován za zcela nepřijatelný. Zvláštní to doba.

S úctou  jk