Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2016 12:49:42 - Kočko-pes

3.místo v Evropě

Česko jako třetí největší množírna psů v Evropě. Kdy nějaký politik problém uchopí a začne řešit? Proč se aspoň pro začátek nedefinuje v zákoně, co je to množírna a případně nějaké požadavky např. na velikost výběhů, stravování, povinné kontroly u veterináře....Kvůli nelegálnímu obchodu s drogami, zbraněmi a dětmi vznikají speciální útvary. Co uděláte pro němé tváře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2016 13:20:54 - Ing. Radka Maxová

Dobrý den,

Musím se ohradit proti nařčení, že se tímto problémem ve sněmovně nikdo nezaobírá. Naopak. Je tady vyvíjen velmi silný tlak, aby tzv. množírny byli likvidovány a omezeny a byla nastolena tvrdá pravidla proti zneužívání zvířat. Bohužel to není téma, které je pro média zajímavé, tak se informace o různých jednáních nedostanou mezi občany.

Pokud byste chtěl či chtěla konkrétnější údaje, obraťte se na kolegyni Gabrielu Peckovou, která se tomuto problému intenzívně věnuje.

Radka Maxová