Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2012 16:58:06 - Karolka

odpověď na dotaz

Gratluji Vám, milá paní hejtmanko, k utvoření pořádkové jednotky, je to dobře, že se lidi budou cítit zase o něco víc bezpečně...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2012 11:18:27 - Jana Vaňhová
Vážená paní,
děkuji vám za vaše povzbuzující vyjádření. Ačkoli po našem nátlaku máme přislíbeno od Ministerstva vnitra ČR i Policie ČR, že speciální pořádková jednotka Ústeckého kraje vznikne, musíme být stále ve střehu. Důvodem je nedostatek finančních prostředků pro oblast bezpečnosti. Současná vláda je přeborníkem nejenom ve zvyšování daní a odsávání dalších a dalších peněz z peněženek obyčejných lidí, ale i v různých úhybných manévrech při plnění svých závazků. Daný slib na vznik speciální pořádkové jednotky totiž může mít svá skrytá úskalí a je možné, že bezpečnost Šluknovska bude nakonec řešena na úkor bezpečnosti v jiných lokalitách našeho kraje. A to rozhodně nemůžeme připustit. Čas ukáže, jak to vláda s pomocí našemu kraji myslí vážně.

S pozdravem

Jana Vaňhová