MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2016 16:06:18 - pistolnice

dotaz

Dobrý den , pane doktore, proc se voličům odmítá referendum, aby se Cesky národ sám rozhodl, jestli chce, nebo nechce muslimy , Africany a tim postupnou islamizaci naší republiky a ničení a časem i zničení naší kultury. Obcane mají v takto zivotne důležitých záležitostech v referendu hlasovat ! To samé, co se tyka NATO , EU! ! Jakym právem z nás občanů dela" vrchnost" hlupáky a nesvepravne ?? !! Voliči jsou svepravni jen při volbách? Ceho se " elita " boji? ? V Maďarsku, v Anglii referendum bude a u nás nesmí ? To jsme opravdu jen novodobý otroci, kteří mají právo jen mlčet a pracovat ?
Děkuji za odpověď a zdravím. . Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2016 17:17:15 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená Hanko,

rozumím Vašemu dotazu. Ale proč se ptáte mne? Ostatně právě PL zveřejnily seznam, jak kdo hlasoval. Moc vás lidé opakovaně prosím, sledujte to alespoň u závažných věcí. Běžná závislá média o tom neinformují, berou nás jako stáda - "poslanci schválili, poslanci odmítli….“. A já pak vidím, že se tam snažím a dělám si vlastní problémy zbytečně.
Ptejte se, prosím těch, co to slibovali a nyní se jim to nehodí. A nejsou jen z ČSSD.
S úctou jk