MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2016 22:24:14 - pistolnice

odpověď a omluva

Vazeny pane doktore , moje otázka patřila Vam , protoze jste tak slušný a ferovy , že na dotazy odpovídáte. .Ráda bych se zeptala pana Sobotky , ale ten mi neodpoví, protoze jsou mu nyní voliči ukradení, ještě nejsou volby do PS ! Možná , že jsem to spatne napsala, ale to nebylo utoceni na Vás, protoze vím, jak jste hlasoval . Je mi jasne , že se lidem lže a zatajuje , ale kdo me po pravdě na muj dotaz odpoví ? Proc p . Sobotka verejne nevystoupi a neřekne, jak to ve skutečnosti je, když si obcane referendum přeji a on to striktne odmítá ! To není demokracie a když tak jen pro někoho , kdo sleduje sve cíle a není s Českým národem , ale proti němu ! Pane doktore , vazim si Vás, možná , že jsme vrstevníci, ale čekal byste, že se v našem věku dozijeme takových skoro silenosti ?? Jsem asi větší idealista , než by bylo zdrávo :-) . Držím Vam pěsti a moc Vam fandim, jen už ČSSD volit nebudu , nemůžu. Tváří se, že je s občany, ale není! Zdraví Vás Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2016 12:45:52 - MUDr. Jiří Koskuba
Vážená Hanko,

na Váš dotaz jsem malý pán. Ale vládní zákon o referendu připravený je. Jen čas venku nějak běží rychleji, než ten parlamentní.

Nu k panu premiérovi buďte, prosím, shovívavá. Stát v čele poslepované vlády a ještě vyjít s Bruselem, to není med.

Třeba se ještě rozmyslíte. Už na podzim nás čeká "průzkum bojem".

S pozdravem jk