MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2016 14:57:01 - pistolnice

odpověď

Děkuji pane doktore za odpověď, ale zákon o referendu, jak jsem četla, je nastaveny tak, aby obcane nemohli hlasovat o těchto závažných věcech , aspoň tak jsem to četla tady na parl. listech. Pokud to tak je , tak je to jako : vlk se nažral ale koza zůstala cela ! Můžete mi to vyvrátit, nebo potvrdit ? Protoze , pak by to referendum bylo občanům uplne na nic! A pokud by se výsledkem referenda, vláda ani ridit nemusela , tak je to , dá se rici skoro " zločin " a vyhazování peněz oknem ze st. rozpočtu ! Myslím , že , vláda , parlament je odpovedny občanům České republiky a ne Bruselu. Jsme snad suverénní stát, anebo opravdu jen kolonií Německa a západu. ? ! Pokud to tak je , tak by bylo nanejvýš vhodne , aby to Český stát napravil a nebyl jen ubohym slouhou v rukou zap. " mocnosti " Jsme mala zeme , ale to přeci neznamená , že budeme slepe a mlcky sledovat , jak s námi západ zameta!

Děkuji za případnou odpověď a přeji hezký den Hanka
P.S. omlouvám se za háčky. . Dekuj

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2016 19:20:55 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážená Hanko,

ve vší úctě, je třeba počkat, v jaké podobě jej Parlament schválí. Vláda jen předkládá. Do té doby lze toliko spekulovat.
S pozdravem jk