Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2016 14:25:05 - Maléřová

Čapí hnízdo

Nevím, zda budete znát odpověď, ale co se stane, když Babiš dokumenty, které po něm chtějí auditoři nedodá? To mu to projde? A vy s tím nemáte problém, podle mě je to podezřelé.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2016 18:39:52 - Ing. Antonín Seďa
 Já s tím problém mám a protože jsem přesvědčen, že pan Babiš podváděl s přidělením dotace, tak jsem jej dokonce interpeloval v dané věci. Já vidím dva základní problémy v této kauza. Tím prvním je skutečnost, že někdo z ministerstva financí, kterému šéfuje A.Babiš, intervenoval v EU kolem Čapího hnízda. Tím druhým problémem je, že čeští auditoři jsou zaměstnanci MF, kterému šéfuje šéf a zakladatel ANO 2011. Takže teď všichni čekají, jak rozhodnou ti nenávidění bruselští úředníci. To, co mě na celé kauze vadí je skutečnost, že ten pan "čistý" který káže vodu, pije víno. A také to, že jeho soukmenovci jsou tak loajální vůči němu, že si vůbec neuvědomují problém a že jej bagatelizují. Prý nějakých ušmudlaných 50 milionů korun, které pan Babiš prostřednictvím své nadace hravně dá na prospěšné účely. Takže co ještě chtít??? Zapomínají, že jsou již politici a že se od nich čeká čestné a mravní jednání. Kdeže tedy jsou sliby politiků ANO 2011, které tak jadrně pronášeli v říjnu 2013??? Zřejmě je odvál čas a jejich sesle v poslanecké sněmovně.