Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2016 9:16:09 - Fannyx

Dotaz

Hezký den pane senátore!Zeptám se Vás: Co si myslíte o iniciativě pana Kocába, který zakládá iniciativu Peloton. "Chce podpořit demokratické kandidáty na prezidenta". Co je v pozadí asi tuší mnoho občanů, chce podpořit hlavně svého přítele pana Horáčka v kandidatuře na prezidenta naší země. Je morálně únosné, aby člověk, který před léty okradl akcionáře fondu Trend a nebyl za defraudaci potrestám dále působil ve veřejné sféře ? Děkuji za odpověd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2016 14:32:55 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Při povaze a morálce Kocába to asi možné je. A že nebyl potrestán? Holt měl vlivné kamarády. Jistý ožrala, který zneuctil svou přítomností sídlo českých králů, by ho v tom určitě nenechal. Vzpomínám si na jeden rozhovor, tuším v televizi, s generálem Vackem. Zpovídající redaktorka už byla odpověďmi generála zahnaná do kouta a tak vtáhla "eso". Kocába a jeho významnou roli při odsunu sovětských vojsk. Generál se zasmál a říká: " paní redaktorko, kdyby nebylo Kocába, odsun proběhl podstatně rychleji a s podstatně menšími problémy"! Že redaktorka rychle ukončila rozhovor asi říkat nemusím. Já si myslím, že kohokoli by Kocáb ve volbě podpořil, měl by to pro voliče být signál k tomu, aby toho dotyčného v žádném případě nevolil. Přeji Vám krásné dny a děkuji za ´položení otázky. Jar. Doubrava