PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2016 9:52:50 - Kladeňačka1

PROSÍM vyhodnot´te nám všechny VÁLKY USA NATA na cizích , svrchovaných , Východních územích.

Dobrý den vážený pane místopředsedo Skálo .Děkuji Vám za stručnou odpověd´, která mi u Vás postačuje , ne tak u p Vostré, která mi privilegované valorizování důchodů , kastování neproduktivních důchodců nezdůvodnila. Ráda čtu Vaše erudované články na P L. Docela ráda bych tam četla Váš článek s názory - bilancí - auditem všech krvavých , diktátorských , vměšovatelských VÁLEK " mírotvorců " USA EU NATA..Od války v Korei, Vietnamu , Iráku, Afghanistánu, Líbye , Sýrie atd atd. Co DOBRÉHO POZITIVNÍHO to válečné vraždění lidstvu přineslo.Sesazením Kaddáfího je prý v Líbyi chaos a brousí si zuby na ně IS. Vím jak je těžké se o složitých problémech vyjadřovat pokud možno stručně . Myslím si , že by to však šlo - pro nás - honíme čas a informací jsou přehršle - tsunami .Chce li člověk být v obraze musel by celé dny sedět u sděl. médií - které beztak lžou .Je to však nutné mít přehled.Nejenom já i mnoho dalších rozumných, mírumilovných lidí Vám věří.Děkuji a přeji at´se Vám i KSČM daří .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2016 21:24:36 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Na tolik otázek najednou se odpovědět stručně opravdu nedá. Tím víc se teď, coby místopředseda strany pro programové a mediální otázky, zaměřím na to, aby od nás lidé ke všemu, o čem se tady mlčí, mlží nebo vysloveně lže, dostávali mnohem informací a argumentů. Ze dne na den to nebude. Vyžádá si to i určité technické změny v našich komunikačních prostředcích. Je to však jeden z mých hlavních cílů.