PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2016 10:09:51 - Kladeňačka1

DODATEK k dotazu na ničivé DIKTÁTORSKÉ VÁLKY USA NATA.

Co já vím válka v Koreji - Severu proti Jihu stála životy snad 4 miliónů lidí --- a USA dostávají Ceny MÍRU - a hranice Koreje zůstaly jak byly. Válka ve Vietnamu nevím kolik obětí na životech avšak také Vietnam zůstal socialistický ??? Dnes TOUŽÍ Vietnam stát se kolonií USA Sorosů --- pracovat pro jejich zisky v Pampers plínách za minimální mzdy. Líbyje se zmocní díky USA odstranění Kaddáfího teroristé z IS ------- Pro USA diktátory Sorosy ,Západní sluníčkáře je přijatelnější režim teroristů , džihádistů IS než polodiktátor Kaddáfí , který držel v zemi klid a lidé se p r ý měli -- sociálně, socialisticky dobře.---to ani u nás v ČR sametoví sluníčkáři nesnesou - aby se všichni poctivě a užitečně pracující lidé měli dobře.Možná se mýlím. Děkuji za Vaší trpělivost se mnou....PS : Je rozumné od USA krvavými VÁLKAMI na celém světě zavádět svůj režim ---- lidsky zdegenerovanou PLUTOKRACII --- DIKTÁT PENĚZ penězi nemocnými, závislými narkomany....Peníze jsou tvrdá droga

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2016 21:23:31 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Máte plnou pravdu, ty války se nevedou za lidská práva, demokracii ani žádnou jinou ušlechtilou hodnotu. Vedou se za ty nejhamižnější cíle.