ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2016 12:33:37 - Dalibor Bartoš

obáváte se oprávněně podruhé

Skutečnost, že nazvete otázku vtipem skutečně vtipné není. Otázka byla jasně položená a jediné co jste dokázal , je, že na položenou otázku nejste schopen odpovědět. Jako senátor tedy spíše raději vtipkujete než odpovídáte rozumně. Škoda. I senátor by měl umět odpovědět na položenou otázku, nebo jen říci, že dané problematice nerozumí. Nebo si prvně něco načíst a pak odpovídat.
Co vy zde jako senátor předvádíte je jen slovní souboj....tedy něco naprosto typického pro politika nevědoucího...., kde vůbec nejde o podstatu, ale jen o to, kdo řekne poslední slovo. Je to velmi ubohé, a i vaše invektivy jsou na vaší úrovni.
Ale v jedné věci máte pravdu...debata s vámi postrádá jakoukoliv rozumnou úroveň. Takže vám velmi děkuji za váš drahocenný čas a již se na vás obracet nebudu, neb výsledky debaty s vámi jsou menší než minimalistické. V ničem jste mi nepomohl. Přesto vám děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2016 19:12:01 - Jan Veleba

 Děkuji Vám za pochopení a ještě naposled poznamenávám, že tento profil slouží pro kladení otázek, nikoliv pro zadávání "hlubokých" rozborů PES ve světě a u nás, což bylo meritum Vaší snahy maskované otázkou, zda to udělám.

Jinak si račte všimnout, že otázek, které jsou mně pokládány, je víc než dost, že na ně odpovídám a že mám zatím od respondentů docela slušnou známku. Tož šetřete prosím s hodnocením jako "ubohé", tím se zbytečně diskvalifikujete.