ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2016 9:01:21 - Alena Klečková

Zdravím,pane senátore.

Chtěla bych se Vás zeptat co mám jako koncesionář ČT dělat,abych si nemusela kupovat názory ČT. Teď naposled se jedná o to,že vysílají názor ,že je nutné a správné se omlouvat sud.Němcům za odsun,a možná i za druhou světovou? Co nám to přád podsouvají?Stupidní propagandu! Asi mají za co,vždyť je docela dobře platíme.Mimo jiné mě vysloveně uráží neuctivé / někdy i vysloveně sprosté/ navážení se do pana presidenta,překrucování jeho výroků, a neustálé se zaobírání tím co president řekl,oni ví jak to myslel atd. Dělají nám všem svou nevychovaností ostudu v celém světě! Děkuji a dobrý den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2016 20:27:53 - Jan Veleba

 Paní Klečková, momentálně byste teoreticky mohla udělat jenom jediné - odhlásit televizi. To byste ale nemohla sledovat další stanice, takže byste problém nevyřešila. Řešení je jenom jediné, novelizovat zákon o České televizi, ale to současná vládní koalice v čele se Sobotkou, pro něhož jsou Sudetští Němci spojenci, jak se vyjádřil v sobotu, nedovolí.

Ale všeho do času a snad se lidi probudí a vyjádří svůj odpor a nespokojenost ve volbách. Toto je asi jediná reálná možnost, jak tento stav změnit.