Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2016 15:08:07 - Martin Beneš

kampaň

Kalousek: Prioritou naší kampaně bude také odpor proti extremismu, který bohužel v našich zemích narůstá.
- Kdo ale myslíte, že vás bude volit, když je extrémisté budou volit jiné strany a řadu tradičních voličů strany odrazuje Kalousek? A co slibujete jako protiváhu slibům extrémistů? Jak ochráníte občany ČR?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2016 15:10:00 - Ing. František Laudát
Extremisté nikdy TOP 09 nevolili a volit nebudou. Jsme jejich přesný protiklad. Dnes se extrémistům  nabízí celé spektrum politických stran. TOP 09 chce být stranou zejména pro střední třídu, která je jedinou zárukou prosperity a budoucnosti naší země a českého národa. Věříme, že kdo si dá dohromady skutečné výsledky vládnutí současné koalice nikoli virtuální  povídačky, uzná, že si země koleduje o průšvih. Pokud se týká bezpečnosti naší země, my nabízíme pevné ukotvení a nezpochybňování našeho členství v NATO, v EU.  Nevláčíme národ k diktátorským režimům a zemím, které ani nejsou schopné zajistit důstojný život pro své občany. Pokud narážíte na problém migrace, nebyl to Zeman, Babiš, nebo Sobotka, kdo první mluvil o společné ochraně schengenského prostoru, o ochraně hranic EU, o přijímacích kontrolovaných místech, o vytváření bezpečných zón ve válečných zemích apod. Byla to TOP 09. Zeman vsadil na politiku strachu a položte si otázku, co z toho doteď máme? Kvóty rovněž prvně odmítla TOP 09 stejně, jako bezvízový styk s Tureckem apod. Ve Sněmovně tato usnesení připravovala TOP 09. Pokud se týká ochrany svobody a demokracie, v tuhle chvíli na politickém trhu jiný "Kalousek "není .