PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2016 23:49:37 - RIA-BRAVO

Dobrý večer,pane poslanče!Můžete všem na PL sdělit CO SE TO ODEHRÁVÁ v Praze s Klinikou???

Jak je možné,že se o tu budovu nikdo nestará(povinnost dobrého hospodáře)nikomu nechybí z toho domu nájem,platby za energie,vodu,odpad,daně???Jak je možné,že někdo PROTIPRÁVNĚ jen tak obsadí budovu,pak ji dostane "půjčenou"a dnes se mluví o tom,že se na osazenstvo Kliniky přepíše nebo dostanou budovu jinou???Proč policie nejedná v souladu se zákonem a osazenstvo nevystěhuje a nedohlídne na to aby ji znovu neobsadili??Proč si všichni musíme nechat líbit,že ta banda se vysmívá a slaví???Je vůbec někdo kdo to zastaví???Proč platí zákony jen pro někoho???Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2016 22:45:12 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Zákony by, vřele s Vámi souhlasím, měly skutečně platit pro všechny stejně. Zvlášť pro ty, co když se tu zhaslo, dokázali si tu nahamonit miliardy.  I pro státní instituce, mající řádně užívat svěřený majetek. Klinika je podnik sice poněkud výstřední, celé její provinění však spočívá v tom, že užívá domu, který patří státu, ten se k němu však podle všeho choval tak, jakoby ho vůbec nepotřeboval. Obsadili ho lidé, jimž dnešní poměry lezou krkem podobně jako Vám. A pořádají tam například, jak jsem vyrozuměl z docela důvěryhodných zdrojů, bezplatné kursy cizích jazyků. Osobně nemám ve zvyku hodnotit věci až podle následků. Mne zajímají hlavně příčiny. Klinika je až jejich následkem.