Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2016 18:54:47 - Vizionář

Babišovo manažerské selhání

za protikuřácký zákon by nechal padnout vládu. Co si myslíte o jeho neodpovědném uvažování ? Je dobré, když ministerstvo financí řídí člověk, který nedokáže ovládat emoce a v krizích propadá histerii ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2016 11:23:13 - Ing. Antonín Seďa
 Předně chci říci, že současná vládní koalice s ANO 2011 a Lidovci je jedinou možnou. Tak ji vybrali voliči a občané ČR. Já osobně nepovažuji A.Babiše a jeho hnutí za demokratické a za politické. Je to populistické hnutí, které řídí PR agentura a pan A.Babiš vykradl politické programy ostatních demokratických stran. Kdyby tyto programové priority plnil, tak bych nic nenamítal. Ale protože je nejen neplní, ale neplní ani předvolební sliby, pak je tato situace ještě horší. Včerejší hlasování, ale i předchozí řada hlasování, hovoří o nezodpovědnosti nejen ministra financí, ale i poslanců za jeho hnutí. V demokracii platí, že se o každém PN hlasuje samostatně a těch včera bylo 220. Já osobně nejen odsuzuji včerejší hlasování, ale i neodpovědnost ANO 2011 za současnou vládu. To, že A.Babiš neumí ovládat emoce je věc jedna, ale on stále přemýšlí jako vlastník a majitel Agrofertu. Buď bude po mém nebo nebude nic Je to cesta k okleštění demokracie a demokratických principů v naší zemi. Ale může to znamenat i omezení svobody občanů. Je ke škodě věci, že si tuto skutečnost naše veřejnost ještě dostatečně neuvědomuje.