MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2016 10:34:27 - Jsem Čech, křesťan, bílá rasa a jsem na to hrdý

3. země si zakládají sociální systém z podpor v EU

Vážený pane Bělobrádek, vystudoval jsem politologii, zajímám se tudíž o politiku, mocenské boje, ale i o sociální systémy.

Řeknu Vám, co se dnes vytváří díky migrací a proč země z Afriky/Asie nechtějí přijímat své lidi zpět. Afrika/Asie si jen vytváří svůj sociální systém, díky tomu, že vyšle své migranty do Evropy, kde zůstanou na sociálních dávkách, pár % schopných pracuje, desítky miliónů jsou na sociální podpoře, kde nějakou část posílají do své rodné země, z čehož za pár EUR se dá velice slušně žít. Tím Africké země a země z Asie si vytváří "sociální systém", kde jsou jeho obyvatelé živeny ze sociálních dávek z Evropy. MYslíte si, že sociální systém Evropy utahne celý Africký kontinent a Asijský????

Nedivím, se, že pak země je nechtějí zpátky, když pak Africké státy nemusí zajímat, kde jejich lidé, žijících v jejich zemi berou peníze na obživu....Nemyslíte, že takto to dál nejde?
Bez politiků, kteří migraci schvalují by to nešlo, Čína by to řešila jinak, žádná humanita!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2016 12:13:03 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, jistě je pravda, že části afrických zemí tvoří peníze od migrantů v Evropě až 30% HDP a navíc jejich populační křivka je strmá. Ne, nemyslím si, že by to dlouhodobě Evropa utáhla.