Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2016 21:16:43 - venos

Jak plníme

Dobrý den, pane poslanče, jak plníme migrační kvóty? Dováží vláda migranty v tichosti?. Jak hlasovali ministři za ANO na jednání vlády, kde schválili přijetí prvních 88 migrantů z Turecka?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2016 21:02:54 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.Podle mně dostupných informací plníme (chceme plnit, nakonec nás k tomu zavazuje Lisabonská smlouva) ale v podstatě neplníme - důvod je jednoduchý - migranti u nás většinou nechtějí zůstat (nesmyslnost kvót už mne nebaví komentovat).Jak vláda dováží migranty nevím, tichost jsem zatím nezaznamenal, spíše jsem zaznamenal značný mediální humbuk.....takže asi tomu tak není, nemyslíte?Jak hlasovali ministři ANO v tuto chvíli neví, odhaduji, že hlasovali v souladu s již zmíněnou smlouvou.V této souvislosti - nevím jak kdo, ale když podepíšu smlouvu, je jen můj problém, zda jsem si ji dostatečně přečetl nebo nepřečetl. Pokud ji podepíšu dobrovolně, pak ji buď plním (kdyby trakaře padaly) nebo jsem nečestný  darebák a nikdo se se mnou již nikdy na ničem nebude chtít dohodnout - jen drobná poznámka - ANO tu smlouvu za ČR nepodepsalo.Pokud budeme konkrétnější - pokud nechceme ctít demokracii, pak můžeme ze spolku EU samozřejmě vystoupit = jen je s tím spojena taková "drobnost", ten kdo k tomu přistoupí ponese odpovědnost za ztrátu tisíců pracovních míst a osudy desítek tisíc rodin. Nevím kde jste zaměstnán a jak dalece závisí Vaše existence na tom, že Váš zaměstnavatel je schopen obchodovat v EU.... A skutečně se domníváte že cca 2000 běženců, bezpečnostně prověřených ohrozí 10 milionů Čechů?Tím ale neříkám, že migrační krize je v pořádku, že se mnozí v Evropské komisi a Evropské radě v podstatě ocitli zcela mimo realitu a osobují si , na které podle mého názoru nemají mandát. Myslím že celkem transparentně vystupuji proti migraci a proti nesmyslů z prostředí EU, že dostatečně vnímám velmi zásadní bezpečnostní rozměr celé migrační krize a to nejen řečmi, ale i konkrétními návrhy. Ale je potřeba zůstat racionální, objektivní a samozřejmě i obezřetný. 88 prověřených osob není to co nás ohrožuje - a do dvou měsíců se můžeme bavit i o tom, kolik z nich tu nakonec opravdu zůstalo...S pozdravem