ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2016 22:16:17 - Vizionář

Cyril a Metoděj byli také migranti

Souhlasíte s Ficem,že je společnost postavená na hodnotách z 9 století ? To si troufám říct, že se Cyril i Metoděj obrací v hrobě.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2016 10:04:42 - Jan Veleba
 Musím se podívat, jak přesně vypadaly hranice Moravy, když přišli Cyril s Metodějem, ale mám dojem, že zahrnovaly část západního území dnešního Slovenska. Kdybych chtěl být jízlivý, tak bych Vám odpověděl, že máte pravdu a že my máme štěstí, že u nás se nic ani náznakem podobného nemůže stát. Mám na mysli to, že náš premiér by větu, vynechme teď odkaz na Cyrila a Metoděje, že zde budeme bránit naše hodnoty, naši kulturu a nedovolíme expanzi muslimů, ze sebe nevypravil, ani kdyby ho, jak se lidově říká, zabil. A toto je pro mne cenné, ne to, že impulzívní Fico, který nic nepředstírá, je někdy trochu nepřesný. Jinak Sobotka umí reagovat naprosto perfrktně a na všechno, ale má to jednu vadu - není to, na rozdíl od Fica, chlap a nehájí naše zájmy, pouze to předstírá - viz sobotní vyjádření, že sudetští Němci mohou být našimi spojenci!!!