Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2016 22:56:30 - Vizionář

Ficův bizární výrok

Cyril a Metoděj by dle dnešní terminologie byli také migranti. Dokonce přišli na pozvání politika, knížete Rostislava. Myslíte, že Fico nepochopil dějiny nebo spoléhá spíše na to, že dějiny nepochopí vzdělaná populace ? Je podle Vás Slovensko postavené na Cyrilo-Metodějských hodnotách ? Zajímavé že, s tímto souhlasí třeba komunista Filip, který je proti církevním restitucím. Opět další schyzofrenní bizárnost české politiky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.05.2016 14:21:01 - Ing. Antonín Seďa
 Nejsem si jistý ,že by Cyril a Metoděj byli v současném pojetí migranti, spíše bych je nazval turisty s jasným posláním a pozváním . Připomínám ,že první státní útvar na našem území Velká Morava, zahrnoval i území na dnešním Slovensku a není tedy nic divného odkázáni se na tuto tradicí. Nedávno jsem byl na vernisáži výstavy Poklady z Bojné ,což je obec s nalezištěm rozličných předmětů z tohoto období . Ale také vím ,že si Slováci často přivlastňují cyrilometodějské tradice více, než si zaslouží .O KSČM raději mluvit nebudu, protože víme,jaký názor obhajují a proč Dodám ,že by politici neměli zneužívat historii pro svoji populistickou politiku. A platí to jak o panu Ficovi ,takto panu Filipovi.