ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2016 23:38:02 - VáclavIV

Vážený pane Senátore.

Děkuji Vám za odpověď. V první části mně kladete otázku" hádejte koho" to víte Vy stejně dobře jako já. Ve druhé části píšete že mnoho lidí má existenční starosti to je jistě pravda někteří si za ně mohou sami, jiní ne. Je ale velmi zajímavé že tyto starosti nemají ti kteří celý život nepracovali a mají se lépe než ti kteří pracovali a vytvářeli hodnoty. Nedávno jedna pol. strana byla pravomocné odsouzena k zaplacení dluhu. Její předseda se v ČT divil že soud se táhl 15 let. Pokud se to např. týkalo běžných občanů tak se nedivil. Co dělal ten předseda 15 let pro to aby se to změnilo a neseděl taky náhodou ve vládě a nesedí tam jako její předseda dnes. Takže pokud se to týká jeho strany tak je to špatně ale pokud se to týká občanů tak se nedá nic dělat protože soudy jsou nezávislé na moci výkonné

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2016 10:14:02 - Jan Veleba
 Já s Vámi souhlasím a doplním. Onen předseda nikdy v životě nejenomže nepracoval, ale nebyl v reálném životě. Nikdy nic neřídil, ani trafiku. Jenom se staral o to, aby se udržel. A teď tomu dal korunu a ve snaze zalíbit se mocným tohoto světa, když v sobotu v Právu pravil, že sudetští Němci mohou být našimi spojenci!!!