ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2016 10:22:14 - zuzička

Děkuji

Pane poslanče,
moc vám fandím a držím palce. Obdivuji, že vám nerupnou nervy, když se někdy vidíte s naší vládní elitou. Sice nechápu proč se jim říká elita pod tím slovem si představuji něco jiného a jako většina lidí v naší zemi naší vládou opovrhuji a je mě z ní zle. Už jak se nastartovala invaze muslimů, říkali jsme si s manželem, že budeme sledovat chování politiků. Většina byla jako kývací hlava Bruselu a někteří během doby začali pomalu otáčet. Podotýkám někteří, najednou prozřeli. Oni si opravdu myslí, že jsme tak přihlouplý národ, že nevíme proč to dělají ? Myslím, že nás lidi dost podcenují, opovrhují námi a potřebují nás pouze kvůli volbám. Jaký názor na lid mají se ostatně ukázalo v profláknutých mailech Sobotkovi. Škoda, že nám toho hackeři neukázali víc. A potichu vše vyšumnělo , tak jako většina závažných věcí u nás. Absurdistán jinak se to snad ani nazvat nedá. ČT si také stále jede po svém. Moc se bojím, aby u nás nedopadli volby jako v Rakousku, podvádí se ve všem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.07.2016 14:48:38 - Marek Černoch
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz a vyjádřenou podporu. Opravdu si toho velice vážím. Osobně označení elita nemám rád. Jsme si všichni rovni. Bohužel, jsou někteří politici ochotni udělat pro úspěch ve volbách téměř vše, a proto jim nedělá problém, otočit své názory o 360 stupňů a ze dne na den se stát největšími vlastenci a bojovníky proti všemu zlu. Před destruktivním systémem Bruselu varujeme roky a vládní strany nás jen napadaly. Teď najednou všichni mluví o změně EU. To samé bylo s migrační krizí. Je to hlavně na Vás voličích, abyste ve volbách rozhodli, který z politiků si umí nebo neumí stát za svým názorem!