Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2016 22:44:25 - nejsem xenofob

výstup z EU a NATO

Dobrý den,kdy konečně ČR vystoupí z EU a NATO. Stále více lidí v u nás vidí,že naopak členství v těchto spolcích,přináší nejistotu a hrozbu pro mír. NATO nám slouží jedině pro válku s Ruskem,na kterou se připravuje a nás chce pouze objetovat. Jak vidíme proti migraci neudělal nic. Proti agresivním migrantům nás EU nechrání taky a dělá přesný opak nutí nás tyto agresivní migranty přijímat. Uvědomte si,že tito lidé pocházejí z rozvrácených států,kde se mezi sebou lidi vraždí a uřezávaj si navzájem hlavy a nebo se odalují. Nehledě na to,že právě nás evropady nenávidí za ty bomby,které NATO na jejich země schazovalo. Byl bych rád,aby se vláda konečně vzpamatovala a nestrašila ruskem,ale přijala opatření proti nelegální migraci i za cenu výstupu z EU,pokud to nepůjde jinak. Dále navrhuju zvýšit spolupráci z ruskem a nechat si od nich dodat moderní PVO prvky. jaký na to máte názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2016 9:13:26 - Ing. Antonín Seďa
Musím se přiznat ,že s vámi absolutně nesouhlasím,a to přesto,že podporují diplomatická řešení před těmi vojenskými. Předně ,členství naší země v EU a v NATO zajišťuje naší a evropskou bezpečnost. A ani EU,ani NATO není zaměřeno proti RF. Dokonce si dovolím tvrdit,že bez těchto institucí bychom již měli za sebou třetí světovou válku. To nehovořím  o prospěchu spolupráce mezi námi a členskými zeměmi na poli ekonomickém ,politickém, kulturním a společenském . To ovšem neznamená ,že s RF či jinými zeměmi nehodláme spolupracovat. A také EU a NATO si uvědomují potřebu dialogu s RF. Ten podporuje i naše vláda. Souhlasím s tím,že EU postupovala obezřetně z našeho pohledu k problematice migrace. Tady se chci ohradit, že naše vláda nic nedělá .Naopak, od samého počátku je proti povinným kvótám a podporuje ochranu hranic. Pokud hovoříte o zhoršení bezpečnosti v ČR ,pak nemohu souhlasit. Ta je zajištěna . A prosím neviňte NATO,že nic v boji s imigrační krizí nic nečiní .I když jí to vůbec nepřísluší ,protože se jedná o vnitřní bezpečnost, tak svými zpravodajskými službami poskytuje potřebné informace a pomáhá Frontou kontrolovat hranice schengenského prostoru. Odchod z EU i NATO by byl tragédií pro náš národ.