prof. RNDr. Bedřich Moldan, CSc.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2010 13:10:00

K Praze 6 mám velmi vřelý osobní vztah

K Praze 6 mám velmi vřelý osobní vztah

Senátor Bedřich Moldan bude kandidovat na Praze 6.

Předsednictvo TOP 09 na svém včerejším zasedání doporučilo Výkonnému výboru TOP 09, aby schválil Bedřicha Moldana jako kandidáta TOP 09 v senátních volbách, které se uskuteční na podzim tohoto roku. Bedřich Moldan bude kandidovat ve volebním obvodu č. 25 Praha 6.

"Jsem velmi poctěn, že budu kandidovat v obvodu, kde žiji od svých studentských let a mám k němu vřelý osobní vztah. Chtěl bych svými celoživotními zkušenostmi přispět k jeho rozkvětu ale i k tomu, aby byly uchovány jeho výjimečné vlastnosti, pro které je tato část Prahy tak ceněna," řekl Bedřich Moldan, který je současným senátorem za Kutnohorsko a Havlíčkobrodsko.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama