Europoslanec Zahradil zostra: Kalousek není geniální stratég

19.07.2012 13:53

Poslanec Evropského parlamentu Jan Zahradil nepovažuje ministra financí Miroslava Kalouska za geniálního politického stratéga či mistra mocenských her. Dění posledních dní to prý popírá.

Europoslanec Zahradil zostra: Kalousek není geniální stratég
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil na konferenci Vize 2020

„Aniž se chci pouštět do hlubokých analýz, jedno přec konstatovat musím : dění posledních dnů a týdnů jasně ukázalo, že četné dřívější úvahy mnohých o M. Kalouskovi coby geniálním politickém stratégovi a mistrovi mocenských her byly pouhou fikcí,“ píše na svém facebookovém účtu Jan Zahradil.

„Stejně jako podobné úvahy o jeho stranickém nadřízeném coby jakémsi mimořádném zjevu v české politice,“ dodává spolu s tím europoslanec.

Naráží na události spojené s kauzou CASA, kdy Kalousek údajně telefonoval hlavnímu vyšetřovateli i policejnímu prezidentovi Petru Lessymu, aby kauzu ovlivnil. Ministr však takové teorie popírá.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…