Miloš Zeman prý rezignuje na funkci prezidenta. Říká to Hájek

01.04.2013 20:13

ROZHOVOR V noci z pondělí na úterý se spouští nový kontrarevoluční magazín Petra Hájka Protiproud.cz. Bývalý prezidentův vicekancléř prozradil něco o obsahu. Titulek prvního článku zní: Kontrarevoluce začíná: Miloš Zeman se rozhodl rezignovat na funkci prezidenta republiky!

Miloš Zeman prý rezignuje na funkci prezidenta. Říká to Hájek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek v pivovaru U tří růží představil svou knihu Smrt v sametu

Anketa

Je dobře, že Zeman vyvěsí na Hradě vlajku EU?

46%
54%
hlasovalo: 7943 lidí

Před necelým měsícem jste oznámil vznik kontrarevolučního magazínu Protiproud.  Ukázal jste i titulní stránku, na níž začalo odpočítávání do startu. O půlnoci z dneška na zítřek čas vyprší. Odstartoval jste?

Pochopitelně. Protiproud vstoupil do světa, porod proběhne – jak jinak jde-li o kontrarevoluci – v noci. Od rána jej každý najde na protiproud.cz a doufám, že si ho vzápětí nastaví jako domovskou stránku. Každý den se tak bude mít příležitost dozvídat se, jaký svět kolem nás skutečně je. Pohlédnout za kulisy, které před realitu staví média hlavního proudu a jejich komplicové.

Začínáte s nějakou bombou?

Máme jenom bomby. Jsme kontrarevoluce. Právě proto nejsme zpravodajský server, nemíníme krmit lidi nesmysly, zasypávat je hromadou bezcenných, takzvaných informací. Jsme magazín názorový, komentující, analyzující, který bude oběti mystifikací, podvodů a manipulací orientovat ve skutečném světě. Jeho podoba bude přitom docela veselá a barevná ve všech významech toho slova. Jak jinak, když se na ní úžasným vkladem podílel kreativní mistr Ondřej Höppner!

Takže nepůjde jen o politiku?

Zdaleka ne. Ta tvoří jistě významnou, ale nikoli jedinou rovinu našich životů. Stejně důležité je znovu obnovovat paměť, tradice, diskutovat o tvorbě o manipulacích a mystifikacích, ale třeba také o rodině, zdraví a mnoha dalších věcech, které v jednotlivých rubrikách ten, kdo vstoupí do Protiproudu, najde. A samozřejmě očekáváme, že se na něm začne také podílet. Brány kontrarevoluce se tady otevírají!

Neprozradíte přece jen něco s čím zítra přicházíte? Něco šťavnatého?

Šťavnaté je u nás všechno. Jdeme do života, ne do vypreparovaných umělostí, kterými jsou média ucpána. Chcete-li příklad, stačí odkázat na titulní článek. Jeho titul zní: Kontrarevoluce začíná: Miloš Zeman se rozhodl rezignovat na funkci prezidenta republiky!

Cože? To si děláte legraci? Nějaká mystifikace?

U nás mystifikace nehledejte. Všechno, o čem informujeme, je nahatá skutečnost. Jak už jsem řekl – jsme kontrarevoluce. Otevřete si naše stránky a dozvíte se víc.

Kontrarevoluční magazín Petra Hájka naleznete na adrese protiproud.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…