Vydržte a nezkažte se, přejí lidé Janu Fischerovi. Ten vábí do kanceláře

01.05.2012 13:11

Prezidentský kandidát Jan Fischer čile pokračuje ve své volební kampani na Facebooku. Posledním počinem je otevření jeho pražské kanceláře, z něhož je možné na stránkách zhlédnout video.

Vydržte a nezkažte se, přejí lidé Janu Fischerovi. Ten vábí do kanceláře
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Jan Fischer

„Kancelář bude sloužit jako kontaktní kancelář. To bude sloužit mně a mému týmu ke styku s nejširší veřejností,“ objasnil Fischer. „Je to takový další komunikační prostředek Jana Fischera,“ doplnila mluvčí Sabina Tančevová.

Guláš nevaříme

„Je to také o tom, že se tady mohou dohodnou na setkání se mnou. Vždycky tady najdou nějaké ucho, které je bude ochotné vyslechnout,“ zdůraznil Fischer. Hlavně vydržte a nezkažte se. Přeji Vám hodně sil a aby jste konečně udělali přítrž těm hrůzám co se dějí v naší rodné zemi:-((((. Fandím Vám:-),“ napsala k tomu Fischerovi na Facebook Lenka Kapuciánová.

„Děkujeme za přání, když budete mít čas a cestu kolem rádi Vás přivítáme a třeba se najde i malé pohoštění. A pokud ne, podělíme se o naši svačinu. P. S. Guláš ještě pořád nevaříme,“ odpověděl na stránce tým prezidentského kandidáta. Právě on má na zvolení podle průzkumů zatím největší šanci.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…