Zahradil z ODS vypustil posměšek na Tomia Okamuru a profesora Franze

22.10.2012 9:56

Europoslanec Jan Zahradil už se těší na předvolební debaty prezidentských kandidátů. Zejména někteří z nich prý dají ve studiu dohromady tak úžasnou sestavu, že se na jejich diskusi bude bezesporu vzpomínat ještě po mnoha desetiletích.

Zahradil z ODS vypustil posměšek na Tomia Okamuru a profesora Franze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zasedala Výkonná rada ODS. Z tváří zúčastněných bylo cítit zmar z prohraných voleb

Na blogu jeho někdejšího stranického kolegy Miroslava Macka se objevila Zahradilova slova, že by si moc přál, aby se některým svéráznějším kandidátům podařilo zchrastit povinných padesát tisíc sympatizantů. Zejména podnikatel a čerstvý senátor Tomio Okamura a umělec s právnickým diplomem a potetovanou tváří Vladimír Franz by politickou diskusi bezesporu oživili.

Zahradil prý sní o tom, že uvidí prezidentskou debatu, kde si tito dva kandidáti setkají s Karlem Schwarzenbergem a Vladimírem Remkem. „Jen si to představte. Jeden spí, druhý mluví rusky, třetí je modrý a čtvrtý přijde se samurajským mečem,“ zasnil se Zahradil. Takový pořad by prý Česká televize mohla klidně opakovat ještě za dvacet let.   

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Celé vyjádření Jana Zahradila na Facebooku:

Upřímně řečeno, přál bych Okamurovi, aby těch 50 000 podpisů nasbíral. Stejně tak to přeju Franzovi. Mým snem je totiž vidět přímý přenos prezidentské debaty ve složení Schwarzenberg/Remek/Franz/Okamura. Jen si to představte. Jeden spí, druhý mluví rusky, třetí je modrý a čtvrtý přijde se samurajským mečem. To by byl historicky nejúspěšnější pořad ČT, který by se reprizoval ještě po 20 letech.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…